תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם זיגוג תפוזים-צ'יפוטלה
תפוחי אדמה מתוקים צלויים עם זיגוג תפוז-צ'יפוטלה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 165 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך בטטות, מרגרינה מקל, מיץ תפוזים להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף בגריל עם צ'יפוטלה-זיגוג כתום, עוף צלוי N-בטטה עם זיגוג צ'יפוטלה, ו בטטות עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. מבשלים חצאי תפוחי אדמה במים רותחים 5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב. בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להסיר 3 כפות רוטב adobo מ צ ' ילי משומר.
מניחים רוטב וצ ' ילי הנותרים בשקית ניילון zip-top; להקפיא לשימוש אחר.
שלב 3 כפות רוטב אדובו, חמאה, כוסברה, מלח, ומיץ בקערה קטנה.
מניחים תפוחי אדמה על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד תפוחי אדמה נעשים, צולה לעתים קרובות עם תערובת מיץ תפוזים.