תפוחי אדמה מתוקים, בייקון ותפוח חשיש
תפוחי אדמה מתוקים, בייקון ותפוח חשיש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 55 דקות. אם יש בייקון, זרעי דלעת, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים & בייקון חשיש, קציץ בטטה בייקון קל, ו תפוחי אדמה מתוקים וחשיש ארוחת בוקר בייקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, טפטוף בשמן זית ומפזרים מלח, לפי הטעם. לזרוק מעיל ולסדר אותם על תבנית אפייה. צולים את תפוחי האדמה המתוקים עד שהם רכים אבל לא רגשני, על 10 עד 15 דקות.
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית.
מוסיפים את הבייקון ומניחים את המחבת על אש בינונית. כאשר הבייקון מתחיל להיות פריך וחום, מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח וטחון עד הבצל רך מאוד ארומטי.
מוסיפים את התפוחים ואת הלבנים בצל ירוק לטגן במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, לטגן עד תפוחי האדמה המתוקים מבושלים דרך ומתחיל להיות פריך, על 7 עד 8 דקות.
מעבירים למגש ומקשטים עם בצל ירוק וזרעי דלעת.