תפוחי אדמה מתוקים ובייקון עם רוטב חרדל שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בטטה ובייקון עם רוטב טבילה חרדל שמנת. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 814 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. גשו לסופר וקנו מלח, דבש, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 44%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים ובייקון עם רוטב חרדל שמנת, צ'יפס בטטה ובטטה עם רוטב טבילה חרדל חם, ו סאסי סוכר קינמון בטטה צ'יפס עם שמנת קוקוס מייפל טבילה רוטב.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לטוטות הבטטה והבייקון: הרתיחו סיר מים מומלחים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים חלקית, כ -15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד. בינתיים מוסיפים את הבייקון למחבת קטנה על אש בינונית ומבשלים עד שהוא פריך, כ -10 דקות.
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת. קוצצים דק את הבייקון כשהוא מקורר.
מחממים את השמן ל -300 מעלות צלזיוס במחבת ישרה. כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוס את תפוחי האדמה באמצעות או פומפיית תיבה או קובץ מצורף רטוש על מעבד מזון.
הניחו 4 גיליונות מגבות נייר על השיש. זורקים את תפוחי האדמה על גבי מגבות הנייר ומקפלים את המגבות מעל תפוחי האדמה. סוחטים כמה שיותר לחות מתפוחי האדמה. (זה הטריק להכין טוטים מושלמים; יותר מדי לחות תביא לחתיכות קטנות של תפוח אדמה סביב המחבת שלך בעת הטיגון.)
שלב את תפוחי האדמה עם הבייקון, הקמח ו 1/2 כפית מלח.
מערבבים היטב לשילוב. יוצרים את תערובת תפוחי האדמה לבולי עץ קטנים בעזרת כף מדידה 1 כף. עובדים בקבוצות, מטגנים את הטוטות במחבת עד להזהבה, 2 1/2 עד 3 דקות. התאם את החום, לפי הצורך, כדי לשמור על השמן על 300 מעלות צלזיוס.
העבירו את הטוטות לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לסנן עודפי שומן.
מפזרים את הטוטות במלח כשהם עדיין חמים.
שלב את המאיו, הדבש והחרדל בקערה קטנה.
מפזרים את הרוטב במלח ופלפל.
מגישים את בטטות הבטטה והבייקון חם עם רוטב הטבילה החרדל הקרמי.