תפוחי אדמה מתוקים מנופצים
תפוחי אדמה מתוקים מרוסקים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. אם יש לכם בורבון, סוכר חום, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . נסו תפוחי אדמה מרוסקים מתוקים מוזהבים, תפוחי אדמה מתובלים מרוסקים, ו שום ניפץ בטטות וגזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים תפוחי אדמה מתוקים עד רך.
לקלף מחית עד פחות או יותר lumpless.
מוסיפים סוכר חום, מיץ תפוזים וגלידה, בורבון, חמאה או מרגרינה ותבלינים פשטידת דלעת.
מורחים בצלחת רדודה (צלחת צלחת צלחת עמוקה 10 אינץ ' עובד היטב).
אופים 30 דקות בתנור 350 מעלות f (175 מעלות C). למעלה עם מרשמלו צלוי מאוד בקצרה.