תפוחי אדמה מתוקים עם מרשמלו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו בטטות עם מרשמלו. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 364 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם חמאה, דבש, בטטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 41%, המנה הזו די טובה. נסו תבשיל בטטה עם קורנפלקס, פקאן ומרשמלו, בטטות אפויות בציפוי נקניק תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם, ו בטטות עם אננס עבור מתכונים דומים.
הוראות
אופים בחום של 375 למשך 1 שעה או עד שהם רכים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים תפוח אדמה לשניים לאורכו. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות.
בקערה קטנה מועכים את העיסה בחמאה ודבש; מערבבים פנימה אגוזי מלך. כף לקליפות תפוחי אדמה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 20 דקות. למעלה עם מרשמלו; אופים 5-10 דקות יותר או עד שמרשמלו קלוי.