תפוחי אדמה מתוקים צלויים ובצל עם רוזמרין ופרמזן
אם יש לך מלח, פלפל טחון גס, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים צלויים ובצל עם רוזמרין ופרמזן, רוזמרין קלוי בטטות ובצל, ו תפוחי אדמה עם רוזמרין צלוי בפרמזן.
הוראות
הגדר 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 375°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם לסכל.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על גיליון 1; טפטוף עם 6 כפות שמן.
מפזרים שום, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. לזרוק מעיל, ואז להפיץ בשכבה אחת.
מניחים בצל על תבנית אפייה שנייה; טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן ומפזרים הנותרים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. לזרוק מעיל, ואז להפיץ בשכבה אחת.
מניחים גיליון עם תפוחי אדמה על מתלה וסדין במרכז עם בצל על מתלה תחתון בתנור. צלי עד תפוחי אדמה הם מכרז ובצל הם מכרז וחום בקצוות, ערבוב כל 10 דקות, על 30 דקות בסך הכל עבור תפוחי אדמה ו 35 דקות בסך הכל עבור בצל. (ניתן להכין 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר מכוסה באופן רופף בנייר כסף. לחמם מחדש חשף ב 375°f תנור על 10 דקות.)
מערבבים בטטות ובצל בקערה רדודה.
מפזרים גבינת פרמזן ורוזמרין וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל; מגישים.