קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים צלויים ותאנים טריות

תפוחי אדמה מתוקים צלויים ותאנים טריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים קלויים & תאנים טריים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 390 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, בטטות, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריקוטה עם תאנים טריות ושקדים מתוקים, תאנים טריות בקרמל עם שמנת מתוקה, ו עוף צלוי עם תאנים ובצל טריים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 246° / 240°C.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים, חצי אותם לאורך, ולאחר מכן לחתוך כל חצי שוב באופן דומה 3 פלחי ארוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3
מערבבים עם 3 כפות של שמן זית, 2 כפיות מלח, וכמה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מורחים את הפרוסות החוצה, העור בצד למטה, על תבנית אפייה ומבשלים כ 25 דקות, עד רך אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
כדי להפוך את הפחתת בלסמי, למקם את חומץ בלסמי וסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז להקטין את החום ומבשלים במשך 2 עד 4 דקות, עד שהוא מתעבה. הקפד להסיר את המחבת מהחום כאשר החומץ עדיין runnier מאשר דבש; זה ימשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר. מערבבים בטיפת מים לפני ההגשה אם זה הופך עבה מדי לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צמצוםצמצום
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
סדר את תפוחי האדמה המתוקים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8
מחממים את השמן הנותר בסיר בינוני על חום בינוני ומוסיפים את הבצל הירוק וצ ' ילה. מטגנים במשך 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לוודא שלא לשרוף את צ ' ילה. כפית את השמן, בצל, וצ ' ילה על תפוחי האדמה המתוקים. נקדו את התאנים בין הפלחים ואז טפטפו על הפחתת בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
צמצוםצמצום
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מגישים בטמפרטורת החדר. להתפורר הגבינה מעל, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
10
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.