תפוחי אדמה מתוקים צלויים ותאנים טריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים קלויים & תאנים טריים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 390 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, בטטות, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריקוטה עם תאנים טריות ושקדים מתוקים, תאנים טריות בקרמל עם שמנת מתוקה, ו עוף צלוי עם תאנים ובצל טריים.
הוראות
מחממים התנור ל 246° / 240°C.
לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים, חצי אותם לאורך, ולאחר מכן לחתוך כל חצי שוב באופן דומה 3 פלחי ארוך.
מערבבים עם 3 כפות של שמן זית, 2 כפיות מלח, וכמה פלפל שחור.
מורחים את הפרוסות החוצה, העור בצד למטה, על תבנית אפייה ומבשלים כ 25 דקות, עד רך אבל לא רגשני.
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר.
כדי להפוך את הפחתת בלסמי, למקם את חומץ בלסמי וסוכר בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז להקטין את החום ומבשלים במשך 2 עד 4 דקות, עד שהוא מתעבה. הקפד להסיר את המחבת מהחום כאשר החומץ עדיין runnier מאשר דבש; זה ימשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר. מערבבים בטיפת מים לפני ההגשה אם זה הופך עבה מדי לטפטוף.
סדר את תפוחי האדמה המתוקים על מגש הגשה.
מחממים את השמן הנותר בסיר בינוני על חום בינוני ומוסיפים את הבצל הירוק וצ ' ילה. מטגנים במשך 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לוודא שלא לשרוף את צ ' ילה. כפית את השמן, בצל, וצ ' ילה על תפוחי האדמה המתוקים. נקדו את התאנים בין הפלחים ואז טפטפו על הפחתת בלסמי.
מגישים בטמפרטורת החדר. להתפורר הגבינה מעל, אם באמצעות.
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.