תפוחי אדמה מתוקים קלויים ומרוסקים
תפוחי אדמה קלויים ומרוסקים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, בטטות, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחי אדמה מרוסקים מתוקים מוזהבים, תפוחי אדמה מתובלים מרוסקים, ו תפוחי אדמה מרוסקים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכות בטטה במחבת גדולה ומשומנת קלייה; רסס עם שמן זית.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק היטב.
מורחים חתיכות בטטה בשכבה אחת. צולים ב 400 במשך 30 עד 40 דקות או עד תפוחי אדמה מתוקים הם מאוד רך קלוי במראה, ערבוב מדי פעם.
מעבירים בטטות קלויות לקערה גדולה בעודן חמות; מוסיפים חמאה ומחית עם מחית תפוחי אדמה.
מוסיפים חצי וחצי סוכר חום; מחית עד רכות.
להעביר תפוחי אדמה קלויים קלויים לתנור הולנדי או סיר גדול; מוסיפים חמאה ומחית. כיסוי וצינה לילה. לפני ההגשה, בואו mixtrue בטטה לעמודבחדר temprature כ -30 דקות.
מוסיפים סוכר חצי וחצי וחום; מבשלים על חום נמוך עד מחומם throughly, מועך עד רכות.