תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם חמאת מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם חמאת מייפל. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, סירופ מייפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו צליה: תפוחי אדמה מתוקים קלויים גחלים עם חמאת קינמון מייפל, תפוחי אדמה מתוקים צלויים מייפל, ו מייפל קלוי בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחי אדמה, ולדחוף סכין דק להב למרכז של כל 2-3 פעמים.
מניחים במחבת מרופדת בנייר כסף, וצולים עד מכרז (כ 1 שעה).
מחממים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה עד מומסת.
מוסיפים סירופ, ומבשלים עד תוסס ודביק למראה. תתחמם.
לפצל כל תפוח אדמה (להשתמש במזלג עבור מראה ביתי יותר), לטפטף עם חמאת מייפל, ומפזרים מלח.