תפוחי אדמה נפוליטנית
אם יש לך בערך 1 שעה ו 20 דקות כדי לבלות במטבח, תפוחי אדמה נפוליטנית עשוי להיות נהדר ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 227 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, פלפל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב.
הוראות
בקערה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מניחים בצד. משמנים רדוד 2-1/2-קו. תבנית אפייה עם 1 כף שמן.
מניחים שורה שלישית של תפוחי אדמה ועגבניות בצלחת.
מזלפים 2 כפות שמן; מפזרים שליש מתערובת הגבינה. חזור על שכבות פעמיים. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 55-65 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.