תפוחי אדמה פאוץ פשוט
תפוחי אדמה פאוץ פשוט עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. אם יש לכם התפשטות, מלח ופלפל טחון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית נסו תפוחי אדמה פאוץ Italiano, כיס שרימפס ראמן, ו סלמון אפוי נרתיק לסכל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לרסס ארבעה גיליונות של רדיד אלומיניום עם ספריי בישול.
מחלקים תפוחי אדמה באופן שווה בין הסדינים של רדיד אלומיניום; העונה עם מלח, פלפל, אבקת שום, אורגנו.
מניחים 2 כפות של חמאה בטעם להתפשט על כל תלולית של תפוחי אדמה. ליצור מנות על ידי קיפול ואיטום רדיד אלומיניום.
מניחים את חבילות נייר הכסף על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם במכרז, פירסינג בקלות עם מזלג, 55 דקות עד 1 שעה.
ניקוז מומס ממרח חמאה בטעם לפני ההגשה.