תפוחי אדמה פריכים עם ביצים גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם עירית, קוויאר lumpfish, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ערימות פריך גביני תפוחי אדמה, תפוחי אדמה פריכים עם שעועית ירוקה וביצים, ו תפוחי אדמה פריכים מרווה עם ביצים מטוגנות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני ולהוסיף 1 כף החמאה והשמן. לקלף ולשפשף את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה תיבת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים את תפוחי האדמה היטב עם מלח ופלפל ולזרוק למעיל. כאשר המחבת הוא חם, להוסיף את תפוחי האדמה, לחיצה עליהם למטה, שטוח אותם כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד תפוחי האדמה משחימים היטב על הקרקעית, ניטור החום כמו שאתה הולך כך שהם לא לשרוף. בזהירות להפוך את הפנקייק, לשמור אותו בחתיכה אחת, ולשחום אותו בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ולשמור על חם.
5
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לשים מחבת קטנה על חום בינוני ולהוסיף 2 כפות של החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהיא מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים על הקמח ומבשלים לרגע או
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
7
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מוסיפים את הוויסקי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כמה דקות עד שהוא מתעבה קצת. כבה את החימום והוסף חצי מהגבינה. מערבבים כדי להמס את הגבינה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
וויסקי.
רוטב חמוציות, להגשה
9
במחבת בינונית נוספת על חום בינוני-נמוך, מוסיפים את הכף הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לטאטא את הביצים היטב, ומפזרים אותם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
יוצקים את הביצים לתוך המחבת, מוסיפים את הגבינה הנותרים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים לאט עד הגבינה נמסה ואת הביצים מבושלים דרך אבל רך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מניחים את פנקייק תפוחי האדמה על צלחת הגשה. למעלה עם ביצים גבינה ויוצקים על הרוטב. תמרח את הקוויאר ותפזר על העירית.
מרכיבים שתצטרך
קוויאר
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט