קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

תפוחי אדמה פריכים עם טפטוף סלסה ורדה

תפוחי אדמה פריכים עם טפטוף סלסה ורדה
המתכון תפוחי אדמה פריכים עם טפטוף סלסה ורדה מוכן תוך כ-35 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. גשו לסופר וקנו צלפים, שמן זית, תפוחי אדמה זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 75%. מתכונים דומים: קציצות חזיר פריכות עם סלסת הדרים ורדה, תפוחי אדמה חדשים עם סלסה ורדה, ו תפוחי אדמה סלסה ורדה.

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
מכניסים אותם לקערה גדולה וזורקים עם הטימין, הרוזמרין ושמן הזית; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מניחים מחבת גדולה על הגריל ומצפים את התחתית בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים את הפרוסות לתוך המחבת, חופפים אותם בשכבה 1 עד שכל השטח מכוסה תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מזלפים עוד קצת שמן זית מעל. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהתחתיות שחומות ופריכות. הופכים את תפוחי האדמה ומבשלים את הצד השני עד שהם שחומים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
במעבד מזון מוסיפים את הזיתים, הצלפים, השום והפטרוזיליה. מעבדים, מוסיפים מעט שמן זית בזרם דק, עד לקבלת מחית חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מערבבים פנימה את מיץ הלימון ומתאימים את התיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
8
מצפים את תחתית הפלטה הגדולה במעט מהסלסה, עורמים את תפוחי האדמה מעל ומזלפים עוד קצת סלסה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות אחדמקווה יין פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
יין פינו נואר
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.