תפוחי אדמה צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה צ'יפוטלה Scalloped. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו בייקון, קצפת, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים צ'יפוטלה, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 6 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
העברת תערובת לקערה בינונית, ומערבבים בקרם הקצפה.
גריז קל צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מורחים רבע מתפוחי אדמה בשכבה אחת בצלחת מוכנה; למעלה עם רבע מתערובת שמנת. חזור על שכבות עוד שלוש פעמים עם שאריות תפוחי אדמה ותערובת שמנת.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 50 דקות. לחשוף ומפזרים גבינה ובייקון.
אופים 20 דקות או עד שחום קל תוסס.