תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה צ'יפוטלה Scalloped. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו בייקון, קצפת, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים צ'יפוטלה, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תהליך הראשון 6 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
העברת תערובת לקערה בינונית, ומערבבים בקרם הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
גריז קל צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מורחים רבע מתפוחי אדמה בשכבה אחת בצלחת מוכנה; למעלה עם רבע מתערובת שמנת. חזור על שכבות עוד שלוש פעמים עם שאריות תפוחי אדמה ותערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 50 דקות. לחשוף ומפזרים גבינה ובייקון.