תפוחי אדמה צלויים בלימון
תפוחי אדמה קלויים לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לכם מיץ לימון, שמיר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טעם עם לימון במקום מלח: תפוחי אדמה צלויים עשב לימון, תפוחי אדמה קלויים לימון, ו תפוחי אדמה אדומים קלויים לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 375°. ספריי 2 גליונות אפייה גדולים עם ריסוס nonstick. לזרוק תפוחי אדמה עם 1/2 כוס שמן זית בקערה גדולה.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מורחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על גיליונות אפייה, מתחלקים באופן שווה. צלוי 30 דקות.
בינתיים, להקציף שמן זית כתית מעולה, מיץ לימון, שמיר, קליפת לימון בקערה קטנה כדי למזג עבור ההלבשה. לזרוק שום 2 כפות רוטב בקערה קטנה אחרת. מחלקים תערובת שום בין גיליונות אפייה עם תפוחי אדמה לזרוק; הפוך אפייה גיליונות ולהמשיך לצלות עד תפוחי אדמה רכים וחומים סביב הקצוות, כ 15 דקות יותר.
לזרוק תפוחי אדמה קלויים בקערה גדולה עם מספיק רוטב שנותר מעיל ומגישים.