תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו, ושלמים 30 מתכונים לקופסת המתכונים שלך, תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 195 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם תפוחי אדמה, רוזמרין, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83% , וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שוקי טלה צלויים ברוזמרין ופירה שום קל , תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) ואגוזי רוזמרין מקורמלים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה, הבצל והשום; לטפטף שמן.
מפזרים רוזמרין, תיבול קריאולי, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מעבירים ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה.
אופים ב-425 מעלות למשך 40-50 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם.