קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תפוחי אדמה צלויים, טעונים פעמיים.

תפוחי אדמה צלויים, טעונים פעמיים.
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מדורה טעונה תפוחי אדמה אפויים, טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה למצב האמצעי של התנור מחממים ל 191°. לתקוע כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג ומניחים ישירות על המדף.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים עד העור רק מתחיל פריך בשר רך, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, מחממים גריל גז ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את השליש העליון של תפוחי אדמה. לגרוף את הפנים לתוך קערה בינונית, משאיר שכבת בשר ¼ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים גבינת שמנת ושמנת חמוצה ומכים במיקסר ידני עד לשילוב יסודי ורך, כ-30 שניות. מקפלים פנימה את כל אבל ¼ כוס גבינת צ ' דר, בייקון וערית עם כף עץ. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מברישים עורות חיצוניים עם חמאה מומסת. ממלאים קליפות חלולות בנדיבות בתערובת תפוחי אדמה ומפזרים צמרות עם גבינה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מקום במרכז הגריל על חום ישיר ומבשלים עד עורות הם crackly, הפנים מחוממים דרך ואת הגבינה על גבי הוא מבעבע, 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר מן הגריל ולתת מגניב במשך 3 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)