תפוחי אדמה צלויים, טעונים פעמיים.
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מדורה טעונה תפוחי אדמה אפויים, טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה למצב האמצעי של התנור מחממים ל 191°. לתקוע כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג ומניחים ישירות על המדף.
אופים עד העור רק מתחיל פריך בשר רך, על 1 שעה.
בינתיים, מחממים גריל גז ל 375 ° F.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את השליש העליון של תפוחי אדמה. לגרוף את הפנים לתוך קערה בינונית, משאיר שכבת בשר ¼ אינץ'.
מוסיפים גבינת שמנת ושמנת חמוצה ומכים במיקסר ידני עד לשילוב יסודי ורך, כ-30 שניות. מקפלים פנימה את כל אבל ¼ כוס גבינת צ ' דר, בייקון וערית עם כף עץ. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מברישים עורות חיצוניים עם חמאה מומסת. ממלאים קליפות חלולות בנדיבות בתערובת תפוחי אדמה ומפזרים צמרות עם גבינה שמורה.
מקום במרכז הגריל על חום ישיר ומבשלים עד עורות הם crackly, הפנים מחוממים דרך ואת הגבינה על גבי הוא מבעבע, 7-10 דקות.
הסר מן הגריל ולתת מגניב במשך 3 דקות לפני ההגשה.