תפוחי אדמה קלויים בספרדית עם רוטב עגבניות
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. נסו תפוחי אדמה קלויים בספרדית עם רוטב עגבניות, תפוחי אדמה צלויים עם פפריקה ורוטב עגבניות שרי, ו תפוחי אדמה מרוסקים בספרדית ברוטב כוסברה (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
397 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות מרוסקות 3 שיני שום, קצוץ 4 שרימפס וורידים שמן זית 4 שרימפס וורידים מלח 1 אוראו ממולאים כפולים 1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות 1 אוראו ממולאים כפולים מיץ לימון, אופציונלי 2 חתיכות טופי הית' בר טבסקו או רוטב חריף אחר 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן (יכול להחליף מניות) 1 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל צהוב, קצוץ 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תפוחי אדמה זהב יוקון, או תפוחי אדמה שעווה אחרים (קלופים או לא קלופים, הבחירה שלך), לחתוך 1 עד 1 1/2 אינץ ' גושים