תפוחי אדמה קלויים בספרדית עם רוטב עגבניות
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. נסו תפוחי אדמה קלויים בספרדית עם רוטב עגבניות, תפוחי אדמה צלויים עם פפריקה ורוטב עגבניות שרי, ו תפוחי אדמה מרוסקים בספרדית ברוטב כוסברה (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
397 פלפל האבנרו עגבניות מרוסקות 3 שיני שום, קצוץ 4 קצת קישואים קצוצים שמן זית 4 קצת קישואים קצוצים מלח 1 אוראו ממולאים כפולים 1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות 1 אוראו ממולאים כפולים תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) טבסקו או רוטב חריף אחר 2 קרום: פירורי קרקר גרהם פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן (יכול להחליף מניות) 1 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל צהוב, קצוץ 907 פלפל האבנרו תפוחי אדמה זהב יוקון, או תפוחי אדמה שעווה אחרים (קלופים או לא קלופים, הבחירה שלך), לחתוך 1 עד 1 1/2 אינץ ' גושים