תפוחי אדמה קלויים ופוטנסקה האדוק
תפוחי אדמה קלויים ו Puttanescan האדוק נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 70 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1345 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, תפוחי אדמה עם אצבעונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו תפוחי אדמה קלויים ופוטנסקה האדוק, Haddock Zesty עם תפוחי אדמה כתוש & אפונה, ו עגבניות קלויות ופוטנסקה שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כף. שמן בסיר בינוני על אש נמוכה.
להוסיף שום אנשובי; לבשל, ערבוב לעתים קרובות לשבור אנשובי, עד השום רך אבל לא השחמה, 34 דקות.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום; מבשלים עד ריחני, על 20 שניות.
מוסיפים עגבניות טהורות, מגבירים את החום למדיום, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, 1520 דקות. מערבבים זיתים; מבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור; מחממים ל 42
מניחים מדף תיל בתבנית אפייה מעוטרת. לזרוק 1 כף. שמן, תפוחי אדמה, שאלוט, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל בקערה גדולה למעיל.
מורחים בשכבה אחת על מתלה מוכן. צלי על מדף התנור העליון במשך 18 דקות. שמור בתנור.
מניחים דגים בתבנית זכוכית 8x8x2".
טפטוף עם הנותרים 1/2 כף. שמן ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על מתלה התנור התחתון וצולים עם תפוחי אדמה עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, תפוחי אדמה הם חום זהוב ומכרז, וצלי שאלוט הם פריכים, כ 7 דקות יותר.
מניחים תפוחי אדמה, בצלצלים ודגים על מגש בשכבה זוגית. כף 1 1/2 כוסות puttanesca מעל (מילואים הנותרים רוטב לשימוש אחר); לקשט עם פירות יער קפר ופטרוזיליה.