קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי

תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה קלויים לימון מ 'טעם מקסימלי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, לימונים, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו כנפי עוף בסגנון קוריאני מ ' טעם מקסימלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 218° (225°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הגדר ספינת קיטור stovetop מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
תוסיף את תפוחי האדמה. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה קיטור תפוחי אדמה עד במכרז כאשר פירסינג עם בודק עוגה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
בינתיים, חצי את הבצל דרך קצה השורש, כך שיש חתיכת הליבה בסוף שני החצאים מחזיקים את השכבות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
חותכים פרוסה קטנה בקצה אחד של כל לימון, כך שאתה פשוט לחשוף את הפרי הפנימי. השתמש במנדולינה או בסכין שף חד כדי לחתוך דק את הבצל ולימונים, להשליך את הקצה הלא חתוך של הלימון, כל זרעים, וליבות בצל כאשר אתה עושה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מערבבים אותם יחד עם הידיים בקערה בינונית ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לאחר תפוחי האדמה מבושלים, להעביר אותם לצלחת גדולה כדי להתקרר מעט ולאחר מכן להשתמש בסכין קילוף את העורות ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חותכים כל תפוח אדמה לשניים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
שים את שמן הזית במחבת צלייה כבדה בגודל 9 × 13 אינץ '(23 × 33 ס " מ) ושפשף אותה סביב החלק הפנימי של המחבת כדי לצפות אותה ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
שכבת הבצל ולימונים בתחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
להניח את תפוחי האדמה לחתוך בצד למטה על גבי אותם. פורסים דק את החמאה ומניחים פרוסה אחת על כל תפוח אדמה ומפזרים כל תוספת על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12
אופים במשך 25 דקות. לסובב את המנה ואופים עד תפוחי האדמה הם חום זהוב עמוק, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הסר את הצלחת מהתנור ולפזר את הרוזמרין על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
תן את שאר המנה במשך 5 דקות לפני ההגשה, כך עשב יכול לחדור את המנה.
15
מגישים מן המחבת צלייה כך תפוחי האדמה יישאר פריך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק