קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

תפוחי אדמה קלויים מצופים פולנטה עם עשבי תיבול ושום

תפוחי אדמה קלויים מצופים פולנטה עם עשבי תיבול ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה קלויים מצופה פולנטה עם עשבי תיבול ושום. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים גס, עשבי תיבול, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול, שום צ'ילי קלוי תפוחי אדמה עם עשבי תיבול טריים, ו פולנטה אפויה קרמית עם עשבי תיבול, בצל ירוק וסלט ים קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות בגודל בינוני (כ 8 חתיכות לכל חצי תפוח אדמה).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מניחים תפוחי אדמה בסיר 2 ליטר של מים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה; מבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בקערה גדולה. בעדינות לזרוק תפוחי אדמה עם פולנטה, מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שמן זית; מערבולת למעיל. כאשר שמן חם, להוסיף עשבי תיבול; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-דַק-
8
מוסיפים תפוחי אדמה, מתפזרים בשכבה זוגית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הנח מחבת לתנור.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים 10 עד 15 דקות או עד תחתית הם זהב פריך. הפעל תפוחי אדמה; מפזרים שום.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
אופים 10 דקות יותר או עד פריך משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
באמצעות כף מחוררת, להעביר תפוחי אדמה להגשה קערה או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון