תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, בצל ומרווה
תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, בצל ומרווה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 334 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חתיכות קרועות עלי מרווה, בצל, מלח גס כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, בצל ומרווה, תפוחי אדמה מסולסלים עם פונטינה, בצל ומרווה, ו בישול איטי מלית עם בצל בייקון ומרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. מבשלים בייקון inlarge מחבת על חום בינוני עד crispand זהב. באמצעות כפית מחוררת, העברהמגבות נייר לניקוז. Reserve4 כפות טפטוף ממחבת.
שלב תפוחי אדמה, בצל, 1/2 כוס קרועים עלים, חמאה מומסת, ומילואים 4 כפות טפטוף בייקון בגדול מאוד.
מפזרים בנדיבות עם coarsesalt ופלפל שחור טחון טרי. טוסטו מעיל.
מורחים תערובת תפוחי אדמה באופן שווה על 18x12x1 אינץ ' אפייה גיליון. צלי 1 שעה, ערבוב מדי פעם. לעשות קדימה: יכול bemade 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד על bakingsheet בטמפרטורת החדר.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F. מערבבים בייקון לתוך תערובת תפוחי אדמה ונמשכים לצלות עד שתפוחי האדמה רכים ומתחילים לחום, כ -15 דקות.
העברת תערובת להגשהגדולה קערה. העונה לפי הטעם עם מלח גס יותר ופלפל שחור טחון טרי.
ריצה עם עלים מרווה קרועים שנותרו ומגישים.