מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x-9 אינץ ' ושופכים עליהם את השמן.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מוסיף את השום, אורגנו מיובש, מלח ופלפל לפי הטעם ולזרוק היטב מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
אורגנו מיובש
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיף את המניה, לזרוק ולאפות במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
מוסיפים את מיץ הלימון, זורקים ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, או עד תפוחי האדמה מבושלים דרך. אם אתה רוצה, מחממים את המטגן ומטגנים את תפוחי האדמה במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב