קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

תפוחי אדמה קלושים עם צ'ילי קלוי

תפוחי אדמה קלושים עם צ'ילי קלוי
תפוחי אדמה קלושים עם צ'ילי קלוי נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, גבינת פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים אור, תפוחי אדמה מסולסלים אור עם תרד וגבינה עיזים, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם עגבניות צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
שים את הצד לחתוך poblano למטה על תבנית אפייה לצלות עד העור הוא השחמה כתמים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
להעביר לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב 5 דקות. לקלף את העור את poblano תחת מים זורמים קרים, ולאחר מכן לקצוץ לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה קלה צלחת אפייה 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
חום 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל, שום קורנית ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק עוף, 1 1/2 כפיות מלח, ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב בעדינות, עד תפוחי האדמה הם במכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מסדרים חצי מתערובת מרק תפוחי האדמה בתבנית אפייה מוכנה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מפזרים חצי מכל אחד poblano הקלוי ופרמזן. חזור עם תערובת מרק תפוחי אדמה הנותרים, poblano ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
אופים עד תוסס מעט זהוב, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה. דק קרם או שמנת חמוצה עם מים ומגישים לצד ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12
צילום: קאנה אוקדה