תפוחי אדמה רוזמרין קלויים פריכים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. אם יש לכם בייקון, רוזמרין, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. ציון זה מוצק. נסו מרק שום קלוי עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין, תפוחי אדמה קלויים רוזמרין, ו תפוחי אדמה חדשים קלויים ברוזמרין עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
שים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה. קורעים בערך את הרוזמרין ומפזרים אותו על תפוחי האדמה; מתבלים אותם במלח ופלפל ומזלפים שמן זית. זורקים היטב את תפוחי האדמה כדי לערבב את כל הטעמים ומכניסים לתנור.
הסר אותם לאחר 30 דקות וזורק אותם שוב. ממשיכים לצלות אותם עד שהם משחימים ומבושלים, בערך 30 עד 40 דקות נוספות. בעודו חם, מעליו בייקון מתפורר, פרמזן וצנוברים.