תפוחי אדמה שוויצריים מסולסלים
תפוחי אדמה שוויצרי מסולסל נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה שוויצריים מסולסלים, חזיר ותפוחי אדמה שוויצריים מסולסלים, ו תפוחי אדמה שוויצריים מסולסלים.
הוראות
הסר שורשים, עלים חיצוניים, וצמרות כרישה. לשטוף תחת מים קרים; לחתוך לרצועות 1 1/2 x 1/2 אינץ'.
מערבבים כרישה, מיץ לימון, שמן זית, 1/4 כפית מלח, ופלפל בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'.
אופים ב 500 במשך 20 דקות או עד כרישה הם מכרז, ערבוב פעם אחת. תערובת כרישה כפית לתוך קערה; להפריש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
תבנית אפיית מעיל עם תרסיס בישול, ולסדר חצי פרוסות תפוחי אדמה בצלחת.
מורחים כרישה על פרוסות תפוחי אדמה. למעלה עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו; מפזרים 1/4 מלח כפית.
מערבבים את החלב וחמאת אגס מתובלת בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה; לשפוך על פרוסות תפוחי אדמה. מכסים באופן רופף בנייר כסף; אופים ב 350 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות.
מפזרים גבינה, ואופים 10 דקות נוספות.