תפוחי אדמה תוצרת בית של נילי
תפוחי אדמה תוצרת בית של נילי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה ראסט, בייקון קנדי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מטוגנים חריפים-תוצרת בית, חביתת תפוחי אדמה מטוגנים תוצרת בית, ו תפוחי אדמה מטוגנים עם בשר חזיר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מגררים את תפוחי האדמה ואת הבצל במעבד מזון באמצעות מצורף פומפיה.
להעביר מגבת מטבח על קערה ולסחוט כמה שיותר לחות ככל האפשר.
בקערה בינונית מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה המגורדת, את העירית ואת הבייקון הקנדי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים היטב יחד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני עד שזה רק מתחיל קצף.
מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה באמצעות מרית או כף עץ, לחץ על תפוחי האדמה בחוזקה לתוך החלק התחתון של המחבת. להפחית את החום לנמוך ולתת תפוחי אדמה חומים פריך במשך 6 עד 8 דקות.
לאחר חום פריך, בזהירות להפוך את תפוחי אדמה מטוגנים על צלחת גדולה ללא מסגרת.
מוסיפים את הכף שנותרה למחבת. כאשר חמאה נמסה, להחליק את תפוחי אדמה מטוגנים בחזרה למחבת. המשך לבשל מעל חום בינוני עד שהצד הנותר הוא חום זהוב כהה ופריך, 5 עד 6 דקות יותר.
הסר ללוח חיתוך לחתוך לתוך טריזים.
מעבירים למגש ומקשטים עם עירית קצוצה.