תפוחי האדמה של גילברט
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו את תפוחי האדמה של גילברט. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ושלם 30 מכיל 414 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -29 גרם שומן למנה. תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 3 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, תפוחי אדמה, מרגרינה ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , תפוחי אדמה ברבנט אפויים וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים .
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ומגררים מעט שמן.
השתמש בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' בטוחה לגריל או בחתיכת נייר כסף גדולה מספיק כדי להכיל את כל המרכיבים.
שכבות עם תפוחי האדמה, הבצל, טפחי המרגרינה, המלח והפלפל השחור הגרוס.
מפזרים מלמעלה חתיכות בייקון חיקוי. מכסים בנייר כסף ומקפידים לאטום היטב כדי שהמרגרינה לא תברח.
צולים על אש בינונית גבוהה במשך 45 עד 60 דקות, או עד לרמת העשייה הרצויה. פותחים בזהירות, מסדרים את הגבינה מעל הכל ומניחים כמה דקות לגבינה להימס.
מוציאים מהגריל ומגישים מיד.