תפוחים אפויים
תפוחים אפויים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-6 ומחירו 97 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . 183 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-21 דקות . גשו לסופר וקנו תפוחי גרני סמית בגודל זהה, אגוז מוסקט טחון, נענע ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 18% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: תפוחים אפויים , תפוחים אפויים ותפוחים אפויים .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
מערבבים קינמון, אגוז מוסקט וסוכר בקערה קטנה. לְהַפְרִישׁ.
ליבנה תפוחים, הקפד לא לנקב את תחתית התפוחים כדי שהמיץ יישארו.
הסר את העור מ-1/2 אינץ' סביב החלק העליון של התפוחים בפתח. ממלאים כל חלל בתערובת הקינמון-סוכר. מעל כל תפוח כפית חמאה.
מניחים תפוחים בכלי תבשיל ויוצקים סביבם מיץ תפוחים. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים כ-45 דקות עד שעה.
מסירים מהאש, מקשטים בנענע טרייה ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לתפוח אפוי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.