תפוחים אפויים אדומים חמים
אדום חם תפוחים אפויים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. יש קינוח זה 200 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים, סוכריות קינמון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו תפוחים אפויים, תפוחים אפויים, ו תפוחים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת מרובעת 8x8 אינץ'.
להסיר ולהזמין צמרות של תפוחים. ליבת התפוחים, משאיר כ 1/2 אינץ ' בתחתית. סדר בתבנית האפייה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום, קינמון אדום סוכריות חמות וקינמון. ממלאים כל תפוח בתערובת. החלף צמרות תפוחים.
מפזרים את התערובת שנותרה על התפוחים.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 30 עד 35 דקות, או עד שהתפוחים רכים.