תפוחים אפויים ממולאים בדבש, שקדים וג'ינג'ר
תפוחים אפויים ממולאים בדבש, שקדים וג'ינג'ר עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, קליפת לימון, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו דבש-ג'ינג'ר חזיר עם גזר ותפוחים, אגוז, ג'ינג'ר ותפוחים ממולאים חמוציות, ו ברי אפוי עם דבש ושקדים פרוסים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
בואו לעמוד עד הסוכר מתמוסס וממלא מתעבה, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 350 ° F. באמצעות סכין חדה קטנה ומתחילים בצד של תפוח במרכז נקודה, לחתוך סביב כל תפוח לעשות חריץ בעור כדי למנוע התפוצצות. באמצעות קצה קטן של מלון baller, לגרוף את הליבה ואת כל הזרעים בתוך 1/2 אינץ ' של התחתון.
מניחים תפוחים זקוף בתבנית זכוכית 8x8x2 אינץ'. כף מילוי לתוך חלול של כל תפוח. תל שנותר מילוי על גבי כל תפוח (חלקם עשויים להחליק במורד הצדדים).
יוצקים מיץ סביב תפוחים. חמאה גיליון גדול של נייר כסף. צלחת אוהל רופפת עם נייר כסף, צד חמאה למטה.
אופים תפוחים עד בקושי מכרז, על 1 שעה. לחשוף ולאפות עד תפוחים הם מאוד רך ורוטב מבעבע עבה, על 20 דקות יותר.
מעבירים תפוחים ורוטב לקערות.