תפוחים אפויים עם חמוציות, צימוקים ומשמשים
תפוחים אפויים עם חמוציות, צימוקים, ומשמשים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום זהוב, קרקע allspice, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מצה קוגל עם תפוחים, משמשים & חמוציות, שיבולת שועל אפויה עם חמוציות מיובשות ומשמש, ו סהר עטוף ברי אפוי עם משמשים, חמוציות & Alm (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מתפוחים.באמצעות מלון baller, לגרוף את הליבה של כל תפוח, מה שהופך את מרכז חלול 1 אינץ ' רחב אבל משאיר את החלק התחתון של תפוח שלם. הפוך 1/8 אינץ ' עמוק לחתוך בעור סביב מרכז כל תפוח. מסדרים תפוחים, צד חלול למעלה, ב 8x8x2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית.
מערבבים צימוקים, חמוציות, סוכר, משמשים, ו 1/2 כפית allspice בקערה קטנה. לארוז תערובת פירות לתוך חללים של תפוחים.
מפזרים כל תערובת פירות הנותרים סביב תפוחים בצלחת.
רסס חמאה למילוי וסביב תפוחים בצלחת.
יוצקים מיץ תוסס אוכמניות להתרכז צלחת.
מפזרים הנותרים 1/4 כפית כלמשטח לתוך צלחת.
אופים תפוחים שנחשפו עד למכרז, מדי פעם מתבלים בתערובת מיץ חמוציות, כ 1 שעה 10 דקות.
יוצקים מיצים מן המנה לתוך סיר בינוני ומרתיחים עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 4 דקות. רוטב כפית על תפוחים.