תפוחים אפויים עם מילוי משמש ואגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוחים אפויים עם משמש ואגוז מילוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 436 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו משמשים בתקיפות, סוכר חום היטב, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תפוחים אפויים ממולאים במילוי" בקלאווה", תפוחים אפויים פילו עם מילוי אגס ופקאן, ו תפוחים אפויים עם זיגוג משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערה בינונית, מערבבים את משמשים, אגוזי מלך, סוכר חום וחמאה.
ליבת התפוחים, מה שהופך כל פתיחה גדולה מספיק כדי להחזיק 1/6 של תערובת משמש, לקלף את השליש העליון של כל תפוח. מסדרים את התפוחים, החלל בצד למעלה, ב 13 על 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה, ולמלא את החללים עם תערובת משמש.
מפזרים כל מילוי שנותר סביב התפוחים, לשפוך את מיץ התפוזים סביבם, נקודה עם חמאה.
אופים תפוחים 15 דקות ו למרוח עם מיצים. המשך לאפות, לצלות באופן קבוע, עד מכרז, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת לעמוד על 10 דקות לפני ההגשה.
להעביר קערות הגשה, מיצי כפית מעל, ומגישים.
סאוטרנס ? B & G או Filhot