תפוחים אפויים עם סוכר חום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם גלידה vanillan, חלמונים ביצה, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שיבולת שועל-תפוחים אפויים סוכר חום, תפוחי סוכר חום מבושלים איטיים, ו שיבולת שועל עם סוכר חום עם תפוחים קינמון מייפל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים את התפוחים לשניים ולהסיר את הליבה אבל להשאיר כל גבעולים שלמים.
מניחים תפוחים בתבנית אפייה. מחלקים חמאה בין כל חלל הליבה. למעלה כל תפוח חצי עם כף סוכר מקף עם קינמון.
אופים תפוחים עד שהבשר רך והם תוססים ומושלמים למראה, כ -30 דקות.
מגישים עם רוטב שמנת פודינג.
מחממים את הגלידה המומסת בסיר קטן על אש נמוכה עד חם. בינתיים, לשים את החלמונים בקערת ערבוב ולהקציף עד חלקה. תוך לטאטא, לטפטף לאט על 1 או 2 כפות גלידה מומסת חמה לתוך החלמונים עד מעורבב. תוך לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את שאר הנוזל החם לתערובת החלמון.
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר וחוזרים לחום נמוך.