תפוחים אפויים עם פקאן וחמוציות
צריך ללא גלוטן וקינוח טבעוני? תפוחים אפויים עם פקאן וחמוציות יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם סיידר תפוחים לא מסונן, פקאן, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו אגסים אפויים עם דבש, חמוציות ופקאנים, תפוחי אדמה אפויים ממולאים באוכמניות, אגסים ופקאנים, ו תפוחים אפויים עם חמוציות וקשיו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צמרות (כולל גבעולים) את תפוחים. Core, להכניס ungreased 9-by 13-in. תבנית אפייה, ולמלא פקאנים וחמוציות מיובשות. שים צמרות בחזרה על תפוחים.
מערבבים סיידר תפוחים עם סוכר חום ויוצקים למחבת; מוסיפים מקלות קינמון.
אופים ב 375 במשך 30 דקות.