תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון & זנגביל. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 91 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בישול תפוחים, סקופים גדולים גלידה vanillan, שזיפים מיובשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תפוחים אפויים קינמון, תפוחי קינמון אפויים, ו תפוחים אפויים קינמון.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
באמצעות סכין חדה, להבקיע קו סביב קו המשווה של כל תפוח.
שים אותם לתבנית אפייה עם התזה קטנה של מים בתחתית.
בקערה, לשלב את זנגביל, קינמון, שזיפים מיובשים וסוכר. דחוף את התערובת לתוך התפוחים כך שהם ארוזים היטב. מעל כל אחד עם ידית של חמאה ואופים במשך 35-40 דקות, או עד מבושל דרך. כדי לבדוק, פירס עם סכין חדה זה צריך להחליק ישר דרך. את התפוחים ניתן לבשל עד יום קדימה, ולאחר מכן התחמם בתנור או במיקרוגל לפני האוכל.
הסר מהתנור ולהוסיף את התפוחים עם הנוזל שנותר בצלחת.
מגישים חם או חם עם הגלידה.