תפוחים אפויים פירות פקאן ומיובשים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם סיידר תפוחים, תפוחים רומא, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחים אפויים ממולאים בפירות יבשים ופקאנים, תפוחים אפויים עם משמשים מיובשים, ו תפוחים אפויים עם פירות יבשים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב פעם אחת. תניח את הפקאן בצד.
הפוך 4 חתכים אנכיים מרווחים באופן שווה דרך כל תפוח, לעצור באמצע מלמטה.
מברשת קרביים של תפוחים עם מיץ לימון.
מניחים תפוחים בצלחת פאי 9 אינץ'.
שלב 1 כף חמאה, צימוקים, הבא 4 מרכיבים. תערובת החומר באופן שווה לתוך תפוחים, לחיצה לתוך מרכז של כל תפוח. למעלה באופן שווה עם הנותרים 1 כף חמאה.
יוצקים סיידר, וניל, ואם תרצה, רום סביב תפוחים בפייפלייט.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 20 דקות, צולה פעמיים כל 30 דקות או עד תפוחים הם מכרז.
מעבירים תפוחים לצלחת הגשה, שומרים על המיצים, ומתחממים.
יוצקים מיצים דרך מסננת רשת לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד תערובת מעובה הוא עקביות סירופ.
טפטוף על תפוחים חמים; לקשט, אם תרצה.