תפוחים ממולאים חמוציות-אגוז בתנור איטי
צריך תוספת ללא גלוטן? תפוחים ממולאים של חמוציות-אגוז בתנור איטי יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, חמאה, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו תפוחים ממולאים באגוזים, ג'ינג'ר וחמוציות, תפוחים אפויים חמוציות בתנור איטי, ו תפוחים ממולאים בסיר איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים בקערה קטנה את אגוזי המלך, החמוציות, הסוכר החום, שיבולת השועל, החמאה, מיץ הלימון, הקינמון ו -1 / 2 כפית מלח וסוחטים יחד עד שנוצרת תערובת רטובה וחולית.
גרפו את הליבה מכל תפוח בעזרת כף מלון, והקפידו לא לגרוף לגמרי לתחתית או לדפנות. ממלאים כל תפוח בחלק מתערובת החמוציות-אגוז.
מניחים את התפוחים בתוספת הכיריים האיטיות ויוצקים פנימה את סיידר התפוחים. מכסים ומבשלים על נמוך עד שהתפוחים רכים אך עדיין יציבים מעט, 3 עד 4 שעות תלוי בגודל ובסוג התפוח. (אם התפוחים שלך הם על גודל קטן יותר, לבדוק לאחר 2 שעות; הם עשויים לבשל מהר יותר.)
מגישים כל תפוח שלם או חוצים לשניים בקערה עם כדור גלידה וטפטוף סירופ מייפל.