תפוחים מסוכרים
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך ציפוי קליפת וניל, מקלות עץ מלאכה, בר שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תפוחים מסוכרים, סוכריות בר קרמל תפוחים, ו תפוח מסוכר טופי (מתכונים דומים).
הוראות
הכנס מקלות מלאכה לתפוחים. מכסים כל תפוח עם 1 גלישת קרמל.
מיקרוגל בגובה 15 עד 20 שניות. מגניב.
ממיסים חטיף שוקולד בסיר קטן על אש נמוכה.
טובלים כל תפוח לתוך שוקולד; בואו להתייבש.
ממיסים ציפוי קליפת וניל בסיר קטן על אש נמוכה; מערבבים בצבעי מאכל כתומים.
לטבול או לטפטף כל תפוח עם תערובת ציפוי וניל. לקשט עם תוספות הרצוי, ולתת יבש.