תפוחים מסוכרים אני
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו תפוחים, צבע מאכל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: תפוחים מסוכרים, תפוחים מסוכרים II, ו תפוחים מסוכרים קינמון.
הוראות
הכנס מקל מלאכה עץ לתוך החלק התחתון של כל תפוח. חמאה תבנית אפייה ולהניח בצד.
מערבבים סוכר, סירופ תירס ומים בסיר כבד על אש בינונית.
חום, ללא ערבוב, ל 270 עד 290 מעלות F (132 עד 143 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר חוטים קשים אך גמישים.
הסר מהחום ומערבבים סוכריות וצבע מאכל עד רק מעורב.
מחזיק כל תפוח על ידי המקל שלה, במהירות לסובב בסירופ, הטיית מחבת כדי לכסות תפוח. הרם מתוך סירופ, הופך לאפשר טיפות לדבוק אפל.
מניחים תפוחים על תבנית אפייה מוכנה להתקרר לחלוטין.