תפוחים קרמל
תפוחים קרמל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, סירופ תירס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, תפוחים קרמל M & M, ו תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם קלף. גזע, לשטוף תפוחים יבשים ולהכניס מקלות ארטיק במרכז קצות גזע. ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם קוביות קרח ומים.
מערבבים סוכר, סירופ תירס, שמנת וחמאה בסיר בגודל בינוני, כבד התחתון. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד הסוכר מומס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 124° על מדחום ממתקים, על 20 דקות.
שים מחבת בקערת מי קרח. מערבבים רק עד התערובת מתחילה להתעבות לתוך עקביות טבילה. עבודה בזהירות, מחבת קצה מעט לצד אחד ולטוות כל תפוח בקרמל עד מצופה היטב. (אם התערובת הופכת עבה מדי, לחמם בעדינות במשך כמה שניות.)
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת ומניחים במקרר עד שהקרמל מקורר ומוגדר, כ -15 דקות.