תרד בקארי עם גבינה טרייה (Saag Paneer)
אם יש לך שום, צ'ילי סראנו, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית נסו Saag Paneer (תרד בקארי עם גבינה), Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית, ו Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת עם 2 שכבות של cheesecloth ולהגדיר בכיור. מביאים חלב לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע חריכה.
תן לו לרתוח 30 שניות (להסיר מהחום אם הוא מתחיל לרתוח) ומערבבים מיץ לימון 1/4 כוס. חלב יתקרר, הפרדת גבינות גבינה מי גבינה צהובה ברורה.
יוצקים לתוך מסננת בכותנה מצופה.
לשטוף curds עם מים קרים. משוך את הקצוות של cheesecloth, בעדינות לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר, וליצור curds לתוך 6-in. דיסק. שים דיסק גזה עטוף על צלחת גדולה, העליון עם קרש חיתוך גדול, ולכבד עם סיר כבד. שים במקרר ולתת עיתונות לפחות 3 שעות ועד לילה.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. ממלאים קערה גדולה במי קרח ומניחים בצד. כדי מים רותחים, להוסיף 3 כפית. מלח והתרד. לבשל 1 דקה, ואז לנקז ולהעביר תרד למי קרח. לסובב סביב כדי תרד מגניב לנקז שוב. השתמש בידיים שלך כדי לסחוט מים מתרד. תניח בצד.
בבלנדר, מערבולת שום, בצל, צ 'ילי, ג' ינג ' ר, ו 1/4 כוס מים כדי להפוך את הדבק. תניח בצד.
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים שמן, הל, ציפורן, עלי דפנה וקינמון. מבשלים עד התבלינים להכהות, על 2 דקות.
הוסף רסק בצל שמור. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתעבה ומחשיך, כ -15 דקות. אם התערובת מתחילה להידבק, להוסיף 1 כף. של מים בכל פעם, ערבוב, כדי לעזור לשחרר אותו.
מערבבים כוסברה, כמון, וכורכום. לבשל עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים עגבניות ויוגורט. מבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות. מערבבים בתרד ומלח שנותר. הפעל חום נמוך ולכסות. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שטעמים מעורבבים, כ -30 דקות.
חותכים paneer לתוך 1/2-in. קוביות ומערבבים בעדינות לתוך תערובת תרד. לבשל עד paneer מחומם דרך, על 2 דקות.
מוסיפים גארם מסאלה ומיץ לימון שנותר. להתאים מלח ומיץ לימון לפי הטעם.
מגישים חם, עם לחם שטוח או אורז.