תרד וארטישוק מוקרם
תרד וארטישוק מוקרם נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, מלח ופלפל טחון, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לב ארטישוק ותרד מוקרם, Boursin ו Gruyère תרד מטבל גראטן ארטישוק, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק.
הוראות
מניחים ארטישוקים בתחתית צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
בקערת ערבוב, היכו יחד את גבינת שמנת וחמאה עד חלקה. מערבבים בחלב ומערבבים בתרד.
יוצקים לתבנית אפייה ומפזרים למעלה גבינה, מלח ופלפל מתובל; מקררים במשך 24 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), אופים במשך 30 דקות או עד מחומם דרך.
מקום תחת broiler כדי לחמם את ציפוי הגבינה.