תרד וגבינת עיזים ממולאים צלעות חזיר
תרד וגבינת עיזים ממולאים צלעות חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, בצל, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-141 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוח, גבינת עיזים ופקאן-צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר עבות וגדולות ממולאות ברוזמרין, פטריות וגבינת עיזים, ו צלעות חזיר ממולאות עגבניות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. באמצעות סכין חדה, לעשות חתך בצד של צלעות החזיר, כך שכל צד הוא אפילו.
חותכים כמעט את כל הדרך דרך צלע החזיר כדי ליצור כיס, לחזור עם צלעות חזיר שנותרו, ואת העונה כל אחד עם מלח ופלפל.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת sauté מעל חום גבוה בינוני ואז מוסיפים שום ומבשלים עד השום מתחיל לרכך, אבל לא חום.
מוסיפים פירורי לחם וזורקים עם חמאה ושום; טוסט פירורי לחם עד חום זהוב, ולאחר מכן להסיר מחבת.
כאשר פירורי לחם הם קרירים, להוסיף תרד מנוקז ומערבבים עד בשילוב טוב. להתפורר גבינת עיזים לתערובת תרד, להיזהר לא לשבור את גבינת עיזים יותר מדי. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. ממלאים כל צלע חזיר עם כמות אפילו של מילוי.
ממיסים את שאר החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים צלעות חזיר ומבשלים בכל צד עד חום.
מניחים צלעות חזיר משחימות על תבנית אפייה ומניחים בתנור.
מוסיפים בצל למחבת sauté ומבשלים עד רך; מוסיפים יין וחרדל ומביאים לרתיחה. הפחיתו עד שהרוטב התעבה והתבשלה לפי הטעם במלח ופלפל. כאשר צלעות חזיר מבושלות דרך, להסיר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
רסס רוטב על צלעות חזיר ומגישים עם אורז חום וברוקולי, וכל יין לבן שנותר.