בשר חזיר ממולא בפסטו בטעם תרד ונענע עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1446 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 121 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גבינת פטה, מלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בשר חזיר ממולא בתרד, תרד, פסטו, ופטה ממולאים בשר חזיר פילה עם רוטב עגבניות עבה, ו בשר חזיר בלסמי / Pesto Pack Wrap (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פסטו: במעבד מזון מצויד להב פלדה, דופק את בזיליקום מנטה 3 עד 4 פעמים או עד קצוץ, ולאחר מכן להוסיף את צנוברים ומלח דופק נוסף 2-3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
באזיל!
פסטו
מנטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את השום והגבינה, דופק 2 פעמים. עם מעבד מזון פועל, לאט להוסיף את השמן כדי להתמזג, זה צריך לקחת 1 דקה. לא יתר דופק או מחית; זה יגרום רוטב נוזלי חום, לא פסטו עשב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
שום
פסטו
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
עבור חזיר: כדי פרפר חזיר, למקם כל ירך על קרש חיתוך לחתוך לאורכו דרך המרכז, על 3 אינץ 'עמוק, אבל לא לחתוך את כל הדרך, עד שהוא נפתח כדי ליצור 10 על 10 אינץ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מתבלים את החלק הפנימי של שני החלציים במלח ופלפל ומפיצים באופן שווה את הפסטו, ומשאירים גבול של 2 אינץ ' מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מורחים
פסטו
6
מפזרים פטה העליון עם תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
גבינת פטה
7
התגלגל בחוזקה לאורך. עם קצבים חוט, לקשור כמה קשרים סביב חלציים ממולאים, 4 עד 5 פעמים, כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
8
מחממים את השמן במחבת סאוט כבדה מעל חום גבוה, מתבלים את החלק החיצוני של החלציים במלח ופלפל, וצורבים מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הסר מהמחבת ומניח את החלציים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום ואופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות F. מאפשרים לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך והגשה.