תרד וקיש צ'ארד אדום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לך לחנות ותביא גבינת צ'דר, צ' ארד שוויצרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. . מתכונים דומים: תרד וקיש צ'ארד אדום, צ'ארד קיש, ו תפוח-Chard קיש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים קרום עוגה עד להשחמה קלה. בינתיים, מניחים תרד וכריך שוויצרי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, וכיסוי. לבשל קלות, על 5 דקות.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני ובצל מטוגן ושום. כאשר בצל להיות שקוף להוסיף תרד chard. מערבבים אבקת קארי, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
לטגן עד תרד ו chard להפחית, ולאחר מכן להוסיף פטריות וצלפים. מערבבים ולהסיר מחום.
במעבד מזון או בלנדר, לשלב טופו, חלב, אגוז מוסקט, קינמון, הל וגבינת פרמזן. תהליך עד חלקה וקרם.
יוצקים מעל ירקות ומערבבים היטב.
העברת תערובת לקרום העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים העליון עם גבינת צ ' דר.
אופים במשך 10 דקות נוספות, או עד גבינה הוא השחמה קלות.