קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

תרד ושלושה קלצונה גבינה

תרד ושלושה קלצונה גבינה
תרד ושלושה קלצונה גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ריקוטה, מלח, שמרים עולים במהירות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו תרד וריקוטה קלצונה, קלצונה דלעת, נקניק ותרד, ו בקר מחיטה מלאה, קלצונה פטריות ותרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת בצק: בקערה של מערבל עומד מצויד וו בצק, בלום את השמרים על ידי שילוב זה עם מים חמים וסוכר. מערבבים בעדינות כדי להמיס, ואז לתת לעמוד 5 דקות עד קצף מופיע. הפעל מערבל על נמוך לאט להוסיף את הקמח, 1 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים 1/4 כוס שמן זית ומוסיפים מלח. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות למדיום. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקופל קלות לקפל על עצמו כמה פעמים. טופס בצק עגול ומניח בקערה משומנת, להפוך את המעיל כולו עם שמן אז זה לא יוצר עור. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים להתרומם במקום חם עד להכפלת גודלו, כ-45 דקות. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על 2 אצבעות לתוכו. אם האינדנטים נשארים, הבצק הוא עלה כראוי. כאשר מוכן, ללוש את הבצק בעדינות לחלק 4 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים את הסיבובים בקלילות עם קמח, כיסוי, ולתת לנוח במשך 15 דקות. זה יהיה להירגע את הבצק, מה שהופך אותו קל יותר למתוח. בינתיים להכין מילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים עד 400 מעלות F. אם אין לך אבן, פשוט משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
רול או להפיץ את הדיסקים בצק לתוך עיגולים 10 אינץ', להשאיר את הבצק עבה מעט, כך המילוי לא יטפטף החוצה. כפית רבע מהמילוי על צד 1 של הבצק עגול ומבריש את הקצה החיצוני עם שטיפת ביצים כדי לעזור ליצור חותם. מקפלים את הבצק כדי לצרף את המילוי וליצור מחזור גדול.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מגלגלים את הקצוות עם האצבעות כדי לסגור בחוזקה ולמנוע דולף.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים כמה חתכים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך אפייה מברשת עם ביצה לשטוף. חזור עם סיבובים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מפזרים קליפת פיצה (או מחבת אפייה מוכנה) עם קמח תירס ומעבירים בזהירות את הקלצונים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים ישירות על פיצה אבן במשך 25 עד 30 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן calzones לנוח 10 דקות לפני חיתוך כדי לאפשר את הגבינה להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מגישים עם רוטב עגבניות בסיסי אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
9
למילוי: במחבת סאוט, שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
מוסיפים את התרד, עונה, וממשיכים לבשל עד נבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
12
העברה למסננת ולסחוט את הנוזל העודף. במידת הצורך, לנקז את הריקוטה במסננת כדי להסיר לחות עודפת גם. מילוי קלצונה צריך להיות יבש למדי, כי זה עלול לדלוף החוצה או להפוך את הבצק רגשני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מערבבים תרד, גבינות, ביצה ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o