תרד ושלושה קלצונה גבינה
תרד ושלושה קלצונה גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ריקוטה, מלח, שמרים עולים במהירות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו תרד וריקוטה קלצונה, קלצונה דלעת, נקניק ותרד, ו בקר מחיטה מלאה, קלצונה פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת בצק: בקערה של מערבל עומד מצויד וו בצק, בלום את השמרים על ידי שילוב זה עם מים חמים וסוכר. מערבבים בעדינות כדי להמיס, ואז לתת לעמוד 5 דקות עד קצף מופיע. הפעל מערבל על נמוך לאט להוסיף את הקמח, 1 כוס בכל פעם.
יוצקים 1/4 כוס שמן זית ומוסיפים מלח. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות למדיום. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס.
מערבבים עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה, כ -10 דקות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקופל קלות לקפל על עצמו כמה פעמים. טופס בצק עגול ומניח בקערה משומנת, להפוך את המעיל כולו עם שמן אז זה לא יוצר עור. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים להתרומם במקום חם עד להכפלת גודלו, כ-45 דקות. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על 2 אצבעות לתוכו. אם האינדנטים נשארים, הבצק הוא עלה כראוי. כאשר מוכן, ללוש את הבצק בעדינות לחלק 4 כדורים.
מפזרים את הסיבובים בקלילות עם קמח, כיסוי, ולתת לנוח במשך 15 דקות. זה יהיה להירגע את הבצק, מה שהופך אותו קל יותר למתוח. בינתיים להכין מילוי.
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים עד 400 מעלות F. אם אין לך אבן, פשוט משמנים תבנית אפייה.
רול או להפיץ את הדיסקים בצק לתוך עיגולים 10 אינץ', להשאיר את הבצק עבה מעט, כך המילוי לא יטפטף החוצה. כפית רבע מהמילוי על צד 1 של הבצק עגול ומבריש את הקצה החיצוני עם שטיפת ביצים כדי לעזור ליצור חותם. מקפלים את הבצק כדי לצרף את המילוי וליצור מחזור גדול.
מגלגלים את הקצוות עם האצבעות כדי לסגור בחוזקה ולמנוע דולף.
חותכים כמה חתכים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך אפייה מברשת עם ביצה לשטוף. חזור עם סיבובים שנותרו.
מפזרים קליפת פיצה (או מחבת אפייה מוכנה) עם קמח תירס ומעבירים בזהירות את הקלצונים.
אופים ישירות על פיצה אבן במשך 25 עד 30 דקות עד חום זהוב.
תן calzones לנוח 10 דקות לפני חיתוך כדי לאפשר את הגבינה להגדיר.
מגישים עם רוטב עגבניות בסיסי אם תרצה.
למילוי: במחבת סאוט, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות עד להשחמה קלה.
מוסיפים את התרד, עונה, וממשיכים לבשל עד נבול, על 5 דקות.
העברה למסננת ולסחוט את הנוזל העודף. במידת הצורך, לנקז את הריקוטה במסננת כדי להסיר לחות עודפת גם. מילוי קלצונה צריך להיות יבש למדי, כי זה עלול לדלוף החוצה או להפוך את הבצק רגשני.
מערבבים תרד, גבינות, ביצה ופלפל בקערה גדולה.