תרד טרי, סלט בצל כתום ואדום
תרד טרי, סלט בצל כתום ואדום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך דבש, חומץ פטל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט תרד עם בצל סטייק קבב תאריך עם גבינה כתומה וכחולה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו סלט עגבניות ובצל טרי.
הוראות
מסדרים תרד על מגש הגשה או צלחות מנה בודדות.
לקלף שמונה רצועות 2 1/2x2 אינץ ' של קליפת תפוז עם מקלף ירקות, להיות זהיר להסיר רק חלק כתום.
חותכים רצועות לאורך לתוך רסיסים דקים.
חותכים את הקליפה הנותרת ואת הדורית הלבנה מתפוזים בסכין חדה.
הסר קטעים של תפוז על ידי חיתוך בין ממברנות, לתפוס מיץ בקערה קטנה; להגדיר מקטעי תפוז בצד. לסחוט ממברנות של תפוזים לתוך קערה כדי להסיר את כל המיץ; במידת הצורך, להוסיף מיץ תפוזים לעשות 1/2 כוס. הכה בדבש, חומץ, שמן ומלח עם מקציף חוט.
מניחים פרוסות בצל בשכבה אחת על גיליון עוגיות ungreased; מברשת עם תערובת מיץ תפוזים. מטאטאים 2 עד 3 אינץ ' מחום 4 עד 5 דקות או רק עד הקצוות מתחילים להחשיך.
מסדרים מקטעים כתומים על תרד. פרוסות בצל נפרדות לטבעות; פזורות על תפוזים.
טפטוף עם תערובת מיץ תפוזים הנותרים; מקשטים עם רצועות של קליפת תפוז.