תרד טרי עם רוטב טופו
תרד טרי עם רוטב טופו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, דאשי, שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט שעורה ותרד עם רוטב טופו, סלט שעורה ותרד עם רוטב טופו, ו רוטב בייקון חם של Bennigan-הולך כל כך טוב על תרד תינוק טרי וירקות אחרים (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה בקבוצות, לבשל תרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק נבול וירוק בהיר, על 1 דקה.
ניקוז. תרד מגניב בקערת מי קרח.
ניקוז. לסחוט תרד כדי להסיר נוזל עודף.
מעבירים תרד לקערה גדולה. קצפת עם מזלג.
מניחים 4 שכבות של cheesecloth או 1 מגבת פשתן על משטח העבודה. כף טופו למרכז cheesecloth. להביא פינות של cheesecloth יחד על טופו. בעדינות לסחוט cheesecloth כדי להסיר עודף נוזלים טופו.
להעביר טופו למסנן קפה נייר או שכבה כפולה של מגבות נייר. אפשר לסנן לספוג נוזל מטופו. חזור עם 4 מסנני קפה יותר או שכבות כפולות של מגבות נייר כדי להסיר את רוב הנוזל העודף מטופו (טופו יהיה מעט מתפורר).
להעביר טופו סחוט לקערה בינונית. מערבבים במיסו ו 5 מרכיבים הבאים (תערובת ייראה מקושקש). (ניתן להכין 8 שעות קדימה. מכסים רוטב תרד וטופו בנפרד ומקררים.) רוטב טופו כפית מעל תרד וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח. מחלקים תרד בין קערות.
מפזרים זרעי שומשום מעל; מקשטים עם לימון.