תרד מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד מוקרם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 468 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד, שום, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח.
לטגן במשך 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום פתיתי צ ' ילי אדום ו לטגן במשך 2 דקות יותר.
מוסיפים את הקרם הכבד, פרמזן ואגוז מוסקט.
חום עד הקרם הוא רק מתחיל בועה, ערבוב לעתים קרובות. כבה את המבער ומערבבים שמנת חמוצה ותרד. להתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ומפזרים את החלק העליון באופן שווה עם בצל מטוגן.
אופים עד זהב תוסס, 15 עד 20 דקות.